Tuesday, March 22, 2011

small birthday bash @ Janda Baik...

minggu lepas balik kampung lagik... aktiviti adalah celebrate beday mak teh iman ngan amca... kitaorang just sambut kecik2 jek... layan gambar jom!

nih die beday girl....

jgn x caye ikan nih pun iman yg dapat tangkap lagik...

irdina yg asiklaa kene buli ngan abg amca...sori ye dina... huhuhu...

irma yg comel....

pakai cekak irdina... cian dina... abg2 amik die punye cekak...

sori ye beday girl dapat burger yg terlebih bakar....


oh ye korang...malam tuh kitaorang karaoke jugak tau. best sbb takde had jam untuk nak nyanyi. suka ati kitaorang nak nyanyi bape lagu. suara aku tak sedap pun pdulik ape janji aku nyanyi ... memang uat muke tak malu je aku kalau tetibe picing aku larik... hihihihi... kate enjoy kan... pe lagik... ngeee..... tengok...my mil pun sporting okeh nyanyi...

korang pe lagik...jom laa korang datang Janda Baik... seronok tau! kalau korang singgah sini... sudi2laa ye singgah kat tempat kami di Sum Sum Valley nih.... kami kat sini sedia memberi yang terbaik untuk korang..... :)

4 comments:

niza said...

bia btl iman yg tangkap ikan 2?
2dah kire hebat sgt 2,...

ibu iman said...

niza : ye... wani try gak aritu tak dapat2 pun...huhuhu...

Norhafaza Mohd Alfadzil said...

lagu pe yg wani nyanyi smpi picing larikk.. ;-p

ibu iman said...

effa : hahahha... wani nyanyi lagu exist 'alasanmu' dengan lagu francesca peter 'siapa dia sebelum daku'....ngeh3!!!!