Friday, March 4, 2011

Jumaat bersamaan 4 Mac 2011

arinih kt opis ade buat makan2 sempena matron2 yang da berpencen dan jugak majlis sambutan harijadi kakitangan LJM bagi bulan Jan – Mac. aku da tak tau nak control makan cemane lagi. kan aku cakap arituh kolestrol aku tinggi. huhuhu… helpppp…!!!!

mereka2 yg menyambut birthday utk bulan Jan - Mac

mereka2 yg berada dalam dua gambar di atas nih memang pantang kalau nampak kamera.

pastu kalau korang nak tau... da laa sebelum majlis tuh start... aku makan roti canai + neslo ais. pas majlis tuh abih... aku makan nasi + ikan tenggiri masak kari + ayam goreng berempah. makan kek lagi...gile tak aku nih??? kolestrol tinggi nih... pastu fine laa kan gi alamanda jalan kaki. bajet leh laa bakar sket kolestrol kan...tapi da namanye kalau da ade kat alamanda... mesti mulut ade je rase nak makan ape2. korang tau aku tibai makan pe plak???


huhuhu....speechless.... kalau gi KR aku kompom akan order ais blended mocha tuh. tak dapek den nak nolong....

KOLESTROL??? malam kang aku makan oat.... aci tak??? huhuhu....

6 comments:

Lazyf said...

eleh tuh bru skit jer tuh... :p

ct_ila said...

zazawani...ok ape 2 gambar diatas ade muke kitorang ni...pelengkap segala gambar tau !!!huhu

ʚ aidoubleza ʚ said...

hrmm mmg pantang pun nampak camera..

kak ayu said...

xpe duit manyak...nti g slimworld yer..hihihihi

ibu iman said...

lazyf : sikit ko kate...banyak tuh!!!
ila : nnti kite capture2 lagi ye...
izza : hihihi...
kak ayu : xpe...nnti wani jogging 1 taman... :P

niza said...

faizal:klu ko ade ni dah tentu ko leh join skaki ngan kitorg..