Thursday, March 3, 2011

santai-santai minum petang...

arituh bff aku tolong guntingkan rambut aku. bile nak kasik duit je die cakap "jgn ngade2 nak bayar"... huhuhu. baik kan bff aku nih... hehehehe... tapi kan... die tak kasik bayar... tapi die pakse banje makan laksa. wahhhh lagi baik tul bff aku nih. lagi2 plak paksa banje diorang time aku tengah khusyuk giler nonton cite Bintang dan Kejora plak tuh... saje je diorang nih kan... tapi takpe... sayang kawan punye pasal... aku ikut je... :P

mule2 ingat nak gi single je ngan iman skali. pastu abah pun nyibuk nak join dengan alasan die pun lapar. saje je tak kasik aku pegi ngan feeling2 single laa tuh. huh... last skalik... semua pegi. sampai sane... paham2 jelaa klu bawak 2 orang budak yg sangat 'behave' nih... tak senang duduk aku dibuatnye...huhuhu.

abih teh ais aku dicelupnye....
budak nih pun same je notti nye...
abah die jaga budak kecik nih sementara aku makan...

kebetulan jumpe geng2 abah kat sane...
tenkiu ye kekpa tolong guntingkan rambut i... :P

my bff yg notti motti... :P

neway...tenkiu korang n sorilaaa yee... banje makan kat food court presint 9 jeee.... :P lagipun korang gak kannn yang paksa ajak makan kat situ.... :P

4 comments:

akak said...

wah3! pantas jek citer semalam dah masuk blog hahaha..
tq jugak pada ibu iman sbb belanje kitorang.. tima kasih daun keladi yek.. pasni nk rasa laksa masakan ibu iman plaks.. :p

effa said...

thanks wanie sbb blanje..thanks kt abg din gak sbb bg duet kt wanie belanje kitaorg..hehehe..:-) lenkali kite g mkn sesama lg yek..nk kene ajk zima plak, nnt merajuk budak kecik tuh..

Lazyf said...

Wanie : biler ko nk blanje aku plak? :p

ibu iman said...

akak : hahaha...!!! harusss!!! nak tunggu wani buat laksa plak ehhh... hmmm... setakat nih x berapa kick lagi... tunggu da kick kuah laksa wani baru wani kasik try ehhhh... :P

effa : wani ajak pegi kuar duit die takmo. hahhhh...meh pinjam duit die dulu laa jawabnye. okeh!!! harusss! nnti kite ajak zima n della skalik.

faizal : ko nak suh aku banje meh datang lunch kat sini. hihihi....