Monday, March 23, 2009

minGgu sEmaLam....

hah minggu nih plak...memang tak balik mane2. duk kat putrajaya je. sebab sabtu ade kenduri kawen sepupu ibu kat Nilai. gambar kawen ibu tak amik pun. sibuk duk makan. pastu singgah jalan2 kat Nilai 3 then balik umah terus sebab sedare2 nak datang singgah umah. yang nih pun tak sempat nak snap gambar sebab sibuk duk menghidang. then esok ari ahad nye plak barulaa terasa betape bosannye duk kat umah. nak tau ape kitaorang buat...???

kitaorang duk mengemas iman punye ultraman. tuh je kejenye...betape hanginnye ibu... bile nampak kat bawah kerusi...kat dapur...kat bilik... rata-rata mesti ade ultraman die.

nih plak abah tengah duk repair ultraman die yang da tercabut tangan laa...kepala laa... aduhhh... oh ye...abaikan umah yg bersepah ye. sebab da tak daye nak ngemas. asal kemas... jadi camtuh balik. so sebab tuh sape2 yang nak datang umah... haruslaa impom awal2 ye... kalau tidak... gini laa gaya umah kami. huhuhu.....

then petang tuh plak pas iman bangun tido...ajak abah bawak iman gi tengok belon panas. kitaorang keluar umah pun da nak dekat kul 6.30 petang. time tuh belon da naik. so kitaorang siap naik moto lagik sebab tau mesti jalan jammed laa punye. kompom memang jammed. berkejarlaa kitaorang cari port belon tuh landing. nasib dekat jek... sempat gak laa amik gambar 2 belon jek. tapi tak dapat nak amik gambar belon yang bentuk burung merak tuh. tak tau die landing kat mane.


enjoy da pic....

1 comment:

lazyfzeeza said...

noks, tasty pic yg last tuh....yg pkai t-shirt putih ngan short itam tuh...koser!!!!