Friday, November 14, 2008

taG

ibu slalu kene tag ngan mama naufal tapi pastu ibu x dah laa tag sape2 pun sbb ibu x ramai kawan pun dalam dunia blog nih. hehehe.... tapi sbb mama naufal da kasik peluang utk ibu update blog yg da lame bersawang nih...ibu jawab gaklaa tag nih ye mama naufal walaupun saya dalam keadaan yg selebet. layan jelaa gambar mak budak nih. member sebelah da terkekek-kekek da tgk ibu duk amik gambar nih hah.


Rules :

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

~ibu memang x make-up sbb ibu mmg x suke make-up pun... :D

2) Don’t change your clothes, don’t fix your hair…just take a picture.
~hehehe...tipulaa kan kalau nak kate x usik ape2. ibu just betul kan tudung sket2 jek. hehehe...jgn mara

3) Post that picture with NO editing.
~yg. nih memang xde edit ape2 sbb pakai kamera talipon jek. kamera tinggal kat umah sbb bateri kong

4) Post these instruction with your picture.
~done!

5) Tag 10 people to do this..
~hah yg nih seperti yg ibu katekan tadi, ibu xramai kawan pun yg ade blog, tapi kalau ade sape2 yg bace blog ibu nih tapi die xkene tag lagi, dialu2kan utk melakukannye ye... utk suke2 je...

mama naufal...!!!! da buat dah.... :p

2 comments:

isz_3707 said...

Bagusssssssss...hahahaha..apa yg selebetnyer, nasib kita x wat tag tu arini sbb arini kita laaaaaaaagi selebet..hahahah

ibu iman said...

hehehe...selebetlaa sbb kalau tau nak tayang gambar arini...kita bawak compact powder kasik touch up tebal sket. hehehe...